Ahad, Disember 07, 2008

Berangkat Pulang Ke LabuanBergambar sekeluarga di Terminal Feri Serasa, Muara.Bandar Seri BegawanMenaiki feri ke Labuan

Hari ini 28 November 2008, merupakan hari terakhir kami di Brunei Darussalam. Selepas mengisi pakaian ke dalam beg, kami check-out dari Goodview Hotel pukul 10.00 pagi selepas bersarapan pagi.

Dari Jerudong, kami ke Bandar Seri Begawan semula untuk membeli-belah sebelum pulang. Pukul 12.00 tengah hari, kami bergerak ke Terminal Feri di Serasa, Muara. Kami harus sampai sebelum jam 1.30 tengah hari kerana tiket untuk ke Labuan telah dibeli.

Hampir pukul 1.00 tengah hari, kami sudahpun berada di terminal. Sementara menunggu untuk masuk ke dermaga, kami sempat bergambar. Kami kemudian melalui pemeriksaan imigresen Brunei dan akhirnya ke dermaga. Pukul 1.30 tengah hari, feri yang kami naiki mula bergerak meninggalkan Terminal Feri Serasa di Muara. Selepas 45 minit perjalanan, kami sampai di Terminal Feri di Labuan.

Selepas melepasi pemeriksaan imigresen Malaysia, kami terus pulang ke kondominium Alpha di Financial Park. Aktiviti kami sebelah petang ialah berehat dan berenang manakala sebelah malam pula aku menemani Farok, Arif dan Haris bermain bowling dan akhirnya kami singgah makan di sebuah kedai makan tidak jauh daripada Lapanganterbang Labuan.Pemandangan di sebatang jalan di Bandar Seri Begawan.Terminal Feri di Serasa, Muara.Miza dan Alim bergambar di Jeti Labuan sebaik keluar dari feri.Menunggu untuk berlepas di Serasa.Beratur menaiki feri ke Labuan.Berlepas dari terminal. Selamat tinggal Brunei Darussalam.Sempat bergambar lagi...Ifa bergambar dengan Miza dan Alim di Serasa.Aku dan Ida.Ida, Miza, Ifa dan aku.Miza dan Ifa memberikan pose istimewa.Miza dan Alim bergambar bersama.Ida dan Arif berposing semasa di terminal.Terminal Feri di Serasa, Muara.

0 ulasan:

Catat Ulasan